» » Командна гра згуртовує колектив!

Командна гра згуртовує колектив!

Дата: 29-06-2016, 10:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти Тернопільського національного економічного університету, безумовно, є лідерами! Це ще раз підтвердила перемога команди молоді вищого навчального закладу в турнірі з пейнтболу.
 
Нагадаємо, що з ініціативи Університетської ради студентів і підтримки адміністрації Тернопільського національного економічного університету та Первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ відбувся турнір з пейнтболу. У запеклій грі змагалися команди факультетів нашого університету, де студенти показали згуртованість і незламний дух. Переможцями стали студенти юридичного факультету, які у мегафіналі «розгромили» студентів Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського з рахунком 3:0.
 
Крім адреналіну гравці отримали хороше фізичне навантаження, у нагоді тут також стали спритність, кмітливість, стратегія і тактика ведення бою. Для кожного учасника такої «бойової» гри спогади будуть неповторними, захоплюючими й залишаться у серці надовго.
 
Переможці турніру отримали цінні подарунки, спонсорами яких стали: готельно-розважально-оздоровчий комплекс «Алігатор», ТРЦ Подоляни, Первинна профспілкова організація студентів ТНЕУ.