» » До уваги університетської родини та усіх небайдужих!

До уваги університетської родини та усіх небайдужих!

Дата: 14-07-2016, 14:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні викладачі, працівники та студенти Тернопільського національного економічного університету! Просимо Вашої дієвої підтримки у лікуванні начальника відділу гуманітарної освіти та виховання Світлани Миколаївни Сорочинської, яка потребує термінової хіміотерапії, вартістю 150 000 грн. Розпочати лікування потрібно негайно, а у родини таких коштів немає.
 
Просимо усіх небайдужих долучитися до доброї справи! Важко осягнути думкою скільки приємних моментів, позитивних емоцій і незабутніх миттів подарувала кожному з нас творча праця Світлани Миколаївни. Дивовижні святкові імпрези, захоплюючі концерти, хвилюючі мистецькі зустрічі та вечори, підготовлені під креативним керівництвом С.М. Сорочинської не залишають байдужим жодне серце.
 
Світлана Миколаївна, вкладаючи душу, у свою роботу сприяє утвердженню Тернопільського національного економічного університету, як дому добрих хвилювань і неповторних вражень. ТНЕУ вже вісім років поспіль здобуває звання кращого вищого навчального закладу в конкурсних звітах ПТНЗ та ВНЗ  I-IV рівнів акредитації, популяризуючи наші славні культурні традиції.
 
Підтримаємо усією університетською родиною людину, яка часточку свого серця щоденно дарує нам у своїй професійній діяльності!
 
Реквізити для надсилання коштів: