» » Наш випускник став "Народним героєм України"

Наш випускник став "Народним героєм України"

Дата: 29-07-2016, 15:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Нещодавно почесного випускника Тернопільського національного економічного університету, продюсера і телеведучого Нового каналу Сергія Притулу нагородили орденом «Народний герой України».

Орден «Народний герой України» – це волонтерська недержавна відзнака створена у 2015 році з ініціативи волонтера Андрія Боєчка та ювеліра Дмитра Щербакова. Цей орден отримали майже три сотні Героїв.

Сергій Притула близько двох років допомагає нашим бійцям на Сході. Він зазначає, що це не тільки його нагорода, а всіх тих, хто небайдужий до долі нашої держави.

–«Друзі, вчора нас нагородили орденом «Народний герой України». Нас – це усіх, хто впродовж останніх 2-х з гаком років долучається до моїх волонтерських потуг по забезпеченню наших підрозділів тим, чого їм бракує. Це нагорода кожного з Вас, хто приносив на Новий канал пачку чаю чи цигарок, теплий одяг чи ліки, хто надсилав на волонтерський рахунок 20 гривень чи передавав у руки 10 000$, хто переганяв машини з-за кордону і рихтував їх в Україні, хто писав бійцям листа чи супроводжував наші виїзди у АТО добрим словом і молитвою. Це недержавна нагорода, тому вдвічі приємніше, що наші з вами старання не залишились непоміченими з боку колег-волонтерів та військових. Вітаю усіх причетних. У нас роботи й далі непочатий край», – пише Сергій у себе на сторінці.

Вітаємо почесного випускника ТНЕУ, який став прикладом патріотизму та гідності.