» » «Проблеми та перспективи розвитку європейської освіти»

«Проблеми та перспективи розвитку європейської освіти»

Дата: 22-08-2016, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Шановні викладачі, науковці, аспіранти та студенти! Празький інститут підвищення кваліфікації запрошує Вас взяти участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи розвитку європейської освіти» 20-27 листопада 2016 р., м. Прага з можливістю одночасного стажування в Празькому інституті підвищення кваліфікації.
СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Інноваційні методи та технології в освіті.
2. Крос-культурні комунікації, спільні освітні проекти та програми.
3. Європейська гуманітарна освіта та її внесок в формування особистості та соціуму ХХІ сторіччя (філософія, історія, мистецтвознавство, культурологія, філологія).
4. Проблеми та пріоритети розвитку фундаментальної освіти (математика, механіка, астрономія, фізика, інформатика і кібернетика, хімія, біологія, геологія, географія).
5.  Пріоритетні напрямки розвитку прикладної освіти (медицина, фармацевтика, фізичне виховання та спорт, архітектура, технічні науки, сільськогосподарські науки, ветеринарні науки).
6. Внесок соціальних наук та освіти в розвиток сучасних соціально-економічних процесів (економічні науки, юридичні науки, психологія, соціологія, політологія, державне управління, соціальні комунікації, педагогіка).
Робочі мови конференції: англійська, українська, чеська, російська.
Для участі у конференції необхідно надіслати заявку, тези доповіді та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: confgalilei@ukr.net до 15 вересня 2016 р.
Детальна інформація міститься у додатку


Запрошення
Завантажити Переглянути онлайн