» » «Формування тверезого способу життя в сім'ї та суспільстві»

«Формування тверезого способу життя в сім'ї та суспільстві»

Дата: 30-08-2016, 15:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі науково-практичної конференції «Формування тверезого способу життя в сім'ї та суспільстві», яка відбудеться 4-5 листопада 2016 р. у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького (вул. Шимзерів, 3А (теоретичний корпус), 2-1 поверх, актова зала).
 
Передбачається робота учасників конференції у таких секціях6 педагогіка, психологія, медицина, соціологія, історія, право, інформаційні технології, організація тверезницького руху, інші аспекти тверезого способу життя.
 
Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.
 
Останній день прийому тез доповідей: 1 жовтня 2016 року.
 
Організатори конференції: громадська організація «Рух «Твереза Україна», Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та Українське лікарське товариство у Львові за підтримки Львівської обласної ради, Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації.
 
Для доповідачів, тези доповідей яких успішно пройдуть рецензування, передбачено забезпечення харчування, проживання, екскурсії та одного примірника друкованого збірника доповідей за рахунок оргкомітету; тези доповідей буде надруковано в збірнику конференції.
 
Офіційний сайт конференції: www.science.tvereza.info
Електронна адреса оргкомітету конференції: science@tvereza.info