» » «НЕформат» – шквал емоцій і позитиву!

«НЕформат» – шквал емоцій і позитиву!

Дата: 8-09-2016, 16:27 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Сьомого вересня на Майдані знань Тернопільського національного економічного університету колектив відділу гуманітарної освіти та виховання презентував новий молодіжний проект – арт-зустріч «НЕформат».
 
«Наш відділ давно мріяв організувати захід, який об’єднає активну, креативну молодь, закохану в музику та поезію. Адже таких молодих людей в університеті чимало! І ось наша мрія здійснилася!» – радіє Зоряна Вовк, ініціатор проекту.
 
У затишній вечірній атмосфері, просто неба, творчі, талановиті студенти ділилися власними поетичними та пісенними творами. Смакуючи запашну каву від фірмової кав’ярні «Жирафа», глядачі насолоджувалися піснями у виконанні Влада Литвинця та дуету «Black and white». Під романтичну музику читали власну лірику Валентина Махніцька, Дмитро Данилюк, Богдан Тищук, Юлія Гавриленко, Павло Тютюнник, Олена Шевчик, Наталія Страдомська, Микола Олексієнко, Андрій Бураков. З поетичними словами до молоді приєдналися доцент кафедри менеджменту, біоресурсів і природокористування Ірина Любезна та головний редактор газети ТНЕУ «Університетська думка» Марія Баліцька. А коли ведуча заходу Зоряна Вовк зворушливо починала читати Ліну Костенко, її підтримали студенти, цитуючи напам’ять рядки улюбленої поетеси.
 
Звичайно, там, де є молодь, там неодмінно присутні жарти, конкурси, призи. Жваво обговорюючи тему майбутнього святкування ювілею університету, студенти залюбки римували, експромтом продовжуючи другий рядок слогану «Скоро ТНЕУ п’ятдесят!». Найактивніші отримували подарунки від відділу гуманітарної освіти та виховання – засоби декоративної  косметики та різні смаколики.
 
Свої враження від усього, що відбувалося на Майдані, молодь одразу ж викладала у соцмережі. «Тут мега-круто, приєднуйтеся!» – писали студенти в коментарях на сторінці «НЕформат» Вконтакті, тож кількість глядачів невпинно зростала.
 
Надзвичайно приємно, що проект «НЕформат» підтримав ректор університету, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий. Неформальне спілкування з ним стало справжньою родзинкою зустрічі. Андрій Ігорович радо відповідав на усі запитання про власне студентське життя,  а також підбадьорив студентів, побажавши бути впевненими у своїх силах на усіх студентських дорогах та успішними в усіх починаннях.
 
Коли на імпровізовану сцену вийшов Павло Тютюнник із прем’єрами власних пісень, зустріч несподівано набрала нових обертів – університетська спільнота поринула у танці.
 
На завершення заходу на присутніх чекав ще один сюрприз – виступ відомого тернопільського молодіжного гурту «Фа-мажор». Музиканти запалили усіх потужною енергетикою стильної живої української музики. Бажаючих танцювати драйвові гуцульські коломийки просто не вміщав Майдан!
 
Всі учасники проекту отримали подяки від ректора університету за участь в арт-зустрічі «НЕформат» та блокноти з символікою ТНЕУ.
 
Організатори заходу, приємно вражені активністю молоді, радіють: «НЕформат» вдався! І обіцяють – далі буде!