» » Активісти ТНЕУ зустрілися з ректором

Активісти ТНЕУ зустрілися з ректором

Дата: 14-09-2016, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вересень – пора коли розпочинається навчальний рік, першокурсники адаптуються до відмінної від шкільної системи навчання, студенти повертаються в аудиторії, а професорсько-викладацький колектив готовий передавати досвід своїм вихованцям. Звісно, дехто ще подумки витає у літніх пригодах, однак тільки не активісти Тернопільського національного економічного університету, які з новими силами та ідеями повернулися до роботи.
 
Адміністрація Тернопільського національного економічного університету докладає максимум зусиль, щоб підтримати кожну ініціативу молоді та зробити студентське життя юнаків і дівчат незабутнім.
 
Стали вже традицією зустрічі активістів вищого навчального закладу з ректором університету, доктором економічних наук, професором А.І. Крисоватим. Цей початок навчального року не став винятком. 14 вересня студентські декани, голови профбюро факультетів, представники Університетської ради студентів поспілкувалися з Андрієм Ігоровичем.
 
Учасники зустрічі обговорювали проблеми, які можуть виникати під час проживання у гуртожитках, специфіку навчального процесу, організацію мистецького та спортивного життя молоді. Також активісти висловили свої пропозиції стосовно відзначення ювілею вищого навчального закладу.
 
Сподіваємося, що цей навчальний рік буде багатим на цікаві, креативні молодіжні проекти, кожен студент ще раз переконається, що вступив до найкращого вищого навчального закладу – Тернопільського національного економічного університету!