» » Запрошуємо на наукове стажування в м. Таллінн

Запрошуємо на наукове стажування в м. Таллінн

Дата: 28-09-2016, 11:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо науковців та практиків взяти участь у міжнародному науковому стажуванні в м. Таллінн за програмою «Особливості податкового планування та митної діяльності в Естонії та ЄС», яке триватиме 23-30 жовтня 2016 року на базі Бізнес школи DKLex ACADEMY.
 
DKLex ACADEMY – науково-технічна організація, яка діє згідно з Ліцензією Міністерства науки і освіти Естонії та Сертифікації EADL (European Association for  Distance Learning). Сертифікат Бізнес Школи DKLex ACADEMY підтверджений стандартами навчання EADL и ISO 29990 (http://www.dklex.academy). Зокрема, стажування у Бізнес школі  DKLex ACADEMY проводиться за такими програмами: податкове планування, фінансовий аналіз, зовнішньоекономічна діяльність, банківська система Європи, бюджетування, логістика тощо.
 
Практичне навчання і стажування за програмою «Особливості податкового планування та митної діяльності в Естонії та ЄС» упродовж 23-30 жовтня 2016 року здійснюється відповідно до стандартів програм Master of Business Administration МВА. Після завершення стажування проводиться екзамен, позитивний результат якого підтверджується Сертифікатом МВА.
 
Також запланована екскурсія в Швецію м. Стокгольм.
 
Стосовно детальної інформації можна звертатися на кафедру податків та фіскальної політики ТНЕУ (тел. + 38067-352-40-85, +38068-515-15-95).


Програма
Завантажити Переглянути онлайн