» » «Банківський менеджер»: від теорії до практики

«Банківський менеджер»: від теорії до практики

Дата: 3-10-2016, 12:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вересень для учасників студентського наукового гуртка кафедри банківського менеджменту та обліку «Банківський менеджер» був дуже насиченим робочими заходами. Так, 15 вересня відбулося організаційне засідання, під час якого учасники переобрали голову гуртка, затвердили плану роботи гуртка та прийняли нових членів. Під час засідання виступив завідувач кафедри банківського менеджменту та обліку, доктор економічних наук, професор Луців Богдан Любомирович, який привітав усіх членів гуртка, а також окреслив важливі аспекти роботи, серед яких акцентував увагу на співпраці з банківськими установами через організацію круглих столів, конференцій та наукових семінарів.
 
22 вересня за участі членів кафедри банківського менеджменту та обліку студентським науковим гуртком «Банківський менеджер» організовано  науковий семінар на тему: «Сучасні банківські інновації». У своїх презентаціях члени гуртка акцентували увагу присутніх на сучасних інформаційних новаціях у діяльності банківських установ, світових тенденціях інноваційної діяльності, а також інноваціях у вітчизняних банківських установах та їх впливі на розширення клієнтської бази банку.
 
Однак, теоретичні знання потребують практичного підґрунтя. Саме тому 29 вересня відбулася робоча зустріч членів студентського наукового гуртка «Банківський менеджер» з банкірами ПАТ «МЕГАБАНК». У процесі робочої зустрічі досвідчені банкіри ознайомили студентів із новітніми банківськими продуктами в асортименті банку, поділилися власними ідеями щодо проблеми відновлення довіри до банківської системи та виокремили основні аспекти у стратегії діяльності банківської установи. На завершення зустрічі директор Тернопільського центрального регіонального відділення ПАТ «МЕГАБАНК» Галина Гнатюк побажала студентам стати справжніми професіоналами-банкірами і запросила майбутніх банківських менеджерів до подальшої співпраці з банком у рамках проведення круглих столів, конференцій та наукових семінарів.