» » Відділ гуманітарної освіти та виховання інформує

Відділ гуманітарної освіти та виховання інформує

Дата: 4-10-2016, 14:10 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Третього жовтня 2016 року в актовій залі ТНЕУ стартував  найдинамічніший конкурс презентацій між студентськими академічними групами першого року навчання  «Ми – нова генерація!».
 
З перших днів навчання в нашому університеті першокурсники  радо долучаються до творчої діяльності та мають чудову нагоду презентувати себе дружній студентській спільноті, великій і славетній родині ТНЕУ, яка цьогоріч відзначає свій 50-річний ювілей.
 
Першою спільною творчою справою для молоді у позанавчальний час є підготовка до конкурсу презентацій «Ми – нова генерація!»
 
Конкурс проводиться з метою сприяння адаптації студентів-першокурсників до студентського середовища, динамічного знайомства один з одним в академічній групі, згуртування молодіжної спільноти, об’єднання організаторських, творчих  зусиль юнаків і дівчат, пошуку спільних інтересів та захоплень, презентації свого творчого потенціалу.
 
Організатором конкурсу є колектив відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ (начальник – С. М. Сорочинська), Первинна профспілкова організація студентів ТНЕУ (голова  –  А. М. Шевчук).
 
Першими відповідно до результатів жеребкування виступили студентські академічні групи  факультету аграрної економіки та менеджменту, факультету фінансів і факультету обліку та аудиту.
 
Дякуємо усім учасникам за позитив і креатив, радісну,  творчу, молодечу світлу енергію, а також за шалену підтримку, яку влаштували глядачі.
 
В  актовій залі  панувала щира, дружня  атмосфера. Глядачі та студенти-конкурсанти вітали представлення кожної студентської групи з приязню, радістю та повагою до презентантів.
 
Сьогодні, 4 жовтня, другий день конкурсу, в якому братимуть участь представники студентських академічних груп факультету комп’ютерних інформаційних технологій, юридичного факультету та  коледжу економіки, права та інформаційних технологій.
 
Хто ж  стане переможцем?
Інтрига продовжується.