» » Відбулося засідання гуртка «ENGLISH SPEAKING CLUB – ALL ABOUT FINANCE»

Відбулося засідання гуртка «ENGLISH SPEAKING CLUB – ALL ABOUT FINANCE»

Дата: 6-10-2016, 15:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У середу, 5 жовтня 2016 року, відбулося засідання студентського наукового гуртка кафедри податків та фіскальної політики «ENGLISH SPEAKING CLUB – ALL ABOUT FINANCE». Дебютне у цьому навчальному році засідання гуртка було присвячене обговоренню пріоритетів його діяльності на найближчу та стратегічну перспективу.
                                                
Разом з цим, учасники гуртка дослідили особливості функціонування магазинів безмитної торгівлі в міжнародних аеропортах. Обговорили роль англійської мови в особистому розвитку студентів – майбутніх фахівців у сфері фінансів, митної справи та оподаткування. Бажання учасників гуртка пізнавати категорії фінансової та фіскальної політики на англійській мові активно підтримують координатори гуртка, доценти кафедри податків та фіскальної політики А. І. Луцик та Л. П. Амбрик.
 
«ENGLISH SPEAKING CLUB – ALL ABOUT FINANCE» щиро запрошує всіх бажаючих на засідання гуртка,  які відбуваються щосереди о 17:30 год.,в аудиторії 1408. На черговому засіданні гуртка заплановано проведення ділової гри на тему: «Переміщення товарів через митний кордон». Welcome!