» » Гурт «Інтрада» у телепроекті «Фольк-Music»

Гурт «Інтрада» у телепроекті «Фольк-Music»

Дата: 25-10-2016, 12:03 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 21 жовтня 2016 року гурт ТНЕУ «Інтрада» (художній керівник Мирослава Бурик), а саме Зоряна Вовк, Наталія Страдомська, Наталія Хміль, Надія Чернецька, Наталія Вовк побували у столиці України місті Києві на I національному телевізійному каналі та взяли участь у популярній високо- рейтинговій програмі «Фольк-Music».
 
Гурт виборов  право на виступ у програмі ще у травні на Міжнародному фестивалі «Співоче поле. Тернопіль»  присвяченому  30-річчю відкриття першого в Україні Співочого поля.  Саме тоді народна артистка України Оксана Пекун та її творча команда знімали репортаж про це велике пісенно-фолькльорне дійство й відзначили гурт «Інтрада» серед десятків різноманітних хорів, ансамблів, фольк-гуртів. У вересні організатори телепроекту «Фольк-Music» запропонували колективу університету зробити кавер-версію української народної пісні «Згадай же, мій милий» та взяти участь у телепроекті.
 
Дівчата ретельно готувалися до виступу, то ж під час зйомки телепроекту у Києві вразили глядачів і майстерністю виконання, і сценічними костюмами, і артистизмом.
 
Цю пісню у програмі також репрезентував  хор в автентичному виконанні й тільки голоси телеглядачів вирішать, чия версія піcні краща.
 
Віримо у те, що пісенний батл між народним хором та гуртом «Інтрада» буде на користь файного міста Тернопіль.