Школа польського та європейського права оголошує набір на 2012-2013 навчальний рік

Шановні викладачі, аспіранти та студенти 2-5 курсів Тернопільського національного економічного університету! Запрошуємо Вас на навчання у Школу польського та європейського права. 


Школа польського та європейського права діє в рамках співпробітництва Тернопільського національного економічного університету (Україна) та Ягеллонського Університету (м. Краків, Польща). 


Навчаючись у Школі польського та європейського права, Вам буде запропоновано:
• курс польської юридичної мови;
• курс лекцій та практичних занять з актуальних та перспективних правових дисциплін: господарського, банківського, цивільного, договірного, біржового, європейського права. Лекції проводять викладачі Факультету Адміністрації і Права Ягеллонського Університету та запрошені викладачі з ЄС, США;
• участь в конференціях та науково-практичних семінарах з актуальних правових та економічних питань.

 

Студенти отримають Сертифікат про закінчення Школи польського та європейського права. Найкращим слухачам Школи буде запропонована стипендія для проходження стажування в престижних польських юридичних фірмах, адвокатських конторах, банках, комерційних корпораціях та державних установах (Варшава, Краків).

 

Для участі в Школі польського та європейського права потрібно заповнити анкету та надіслати її на електронну адресу Школи - eplawschool@wunu.edu.ua 

 

 Набір на 2012-2013 н.р триватиме до 30 вересня 2012 року.

 

.