Вітаємо випускників Школи польського та європейського права 2012 року з успішним проходженням навчальної практики в Польщі.

 

Климків Лідія, студентка 4-го курсу юридичного факультету ТНЕУ, проходила навчальну практику в Кракові, у адвокатській конторі "SGB Sobczak, Gardulska, Bacewicz adwokaci i doradca podatkowy".

 

" Дуже цікаво на практиці було спостерігати за дискусіями з правових питань працівників адвокатської контори, особливо підлеглих та «шефа». Якщо хтось у чомусь сумнівався або відчував, що не є достатньо компетентним у певних питаннях, одразу радився з іншим, там не боялися сперечатися і відстоювати свою думку, навіть якщо ти ще не адвокат, щойно закінчив університет і твій супротивник - вдвоє старший начальник. І все це при постійних жартах і гарному настрої." 

 

"Практика дала мені надзвичайно багато. Крім незабутніх вражень від Польщі і королівського Кракова, подорожей, кав'ярень, музеїв, концертів ще й, напевно, найголовніше – впевненість у правильності вибору професії та мрію створення чогось подібного, праці в подібній адвокатській конторі в Україні, такій же затишній та успішній."

 

 

Дрозда Аліна, студентка 3-курсу юридичного факультету ТНЕУ, проходила навчальну практику в адвокатській конторі "Kancelaria adwokacka Antoniego Żuraniewskiego", м. Краків.

 

"За час проходження практики я ознайомилась з особливостями роботи адвокатської контори. Зокрема була присутня на розгляді справ у суді, вивчала матеріали справ, замовляла акти для перегляду у секретаріаті. Також навчилась користуватись програмою LEX. "

 

 

Мельник Людмила, студентка 4-го курсу факультету міжнародного бізнесу та менеджменту ТНЕУ, проходила практику в адвокатській конторі "Kancelaria аdwokacka Antoniego Żuraniewskiego", м. Краків.

 

"В результаті проходження стажування ознайомилася з діяльністю адвокатської контори та суду. Отримала практичні навички складання проектів документів, роботи з базою даних, з програмою LEX. Покращила свої вміння в комунікації, підвищила знання польської мови. Отримала практичні навички розгляду справ, пошуку варіантів їх вирішення. Практикувалась в складанні балансу витрат і прибутків клієнта та адвоката протягом тривання судового процесу. "

 

Рибак Оксана, випускниця факультету міжнародного бізнесу та менеджменту ТНЕУ (2012р.), проходила навчальну практику в Getin Noble Bank SA, у Секторі корпоративного клієнта, м. Краків. 

 

 "В процесі стажування завела нові знайомства, удосконалила знання польської мови. Виконуючи поставленні завдання,а саме: перевірку інформації про посередників Getin Noble Bank SA в банківських реєстрах та інформаційних системах; безпосередній контакт з Радниками Клієнтів з питань укладення договорів та наявності помилок в оформленні документів; підготовку звітів з продажу; пошук інформації та створення баз даних;ознайомлення з основами оцінки вартості об’єктів нерухомості, вдосконалила свої професійні навики, пов’язані з напрямом навчання."




 

Чайковська Іванна, студентка 3-го курсу факультету фінансів ТНЕУ, проходила навчальну практику в Getin Noble Bank SA, у Секторі корпоративного клієнта, м. Краків.

 

 "Під час стажування я мала змогу відчути робочу атмосферу молодого колективу професіоналів-радників клієнтів з фінансових питань, ознайомитися з усім спектром банківських послуг, напрямками та специфікою діяльності банку, та , найважливіше, впевнилась у правильності вибору професії."

 

 

Ганна Стахира, студентка 3-курсу юридичного факультету ТНЕУ, проходила навчальну практику в адвокацькій конторі AKGK, м. Краків.

 

 "Навчальна практика у адвокатській конторі була надзвичайно корисною, оскільки практичні навички та досвід, що я отримала під час стажування є безцінним для студента-юриста. Я побачила матеріальне та процесуальне право не тільки як "сухі" норми, а як законодавство в дії. Це дає додатковий стимул для вивчення права і успішного освоєння професії юриста."

 

 

 

 Курило Богдана, студентка 4-го курсу факультету міжнародного бізнесу та менеджменту ТНЕУ, проходила навчальну практику в Інституті Алехандра, м. Краків. 

 

 "Під час практики здобула досвід в сфері здійснення досліджень в таких галузях права, як конституційне право та захист прав людини, зокрема, розгляд національного та російського законодавства щодо реалізації принципу стримування і противаги в системі поділу влади, критичний аналіз юридичних документів, що стосувались питань прав людини та бізнесу, а також законодавчих процесів в країнах Східного Партнерства ЄС. Навчилася використовувати систему юридичної інформації Legalis, аналізувати юридичні документи. Практика поглибила і закріпила знання, здобуті в Школі польського та європейського права та університеті, з фахових і правових дисциплін, дала можливість попрацювати в колективі."