Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

У ТЕРНОПІЛЬСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ВИПУСКНИКАМИ 1991 І 1996 РОКІВ

21 травня 2016 р. у Тернопільському національному економічному університеті за підтримки ректора А.І. Крисоватого відбулася зустріч з випускниками 1991 і 1996 років. Організатором заходу виступив колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ (директор Зеновій Іванович Кривий).
 
На зустріч прибули понад 300 випускників з різних регіонів України і з-за кордону. Усі вони були переповнені радісними емоціями і водночас хвилюванням, адже їх знову об’єднала рідна Alma mater. У холі головного корпусу під звуки інструментальних мелодій випускники як і 20, 25 років тому, відчули себе студентами – звідусіль звучали жарти…
 
Програма зустрічі була насиченою. Студенти факультету обліку і аудиту (декан Валентина Миколаївна Панасюк) і факультету банківського бізнесу (декан Богдан Петрович Адамик) в українських строях та вишитих сорочках зустрічали випускників та проводили анкетування.
 
Директор Музею історії університету Віталій Григорович Михайлиця провів екскурсію студентським містечком. В.о. завідувача кафедри фізичної культури і спорту Роман Станіславович Циквас розповів про спортивні досягнення та ознайомив з експозицією Музею спортивної слави ТНЕУ.
 
Під час урочистої частини, яка відбувалася в актовій залі університету, проректор з науково-педагогічної роботи Василь Ярославович Брич і директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ Зеновій Іванович Кривий привітали випускників у стінах рідної Alma mater.
 
Відповідальний секретар Приймальної комісії, випускник 1996 року інституту міжнародного бізнесу та менеджменту Олег Орестович Луцишин презентував досягнення у навчально-науковій діяльності, розширенні матеріально-технічної бази, відкритті нових спеціальностей та спеціалізацій університету. 
 
Упродовж зустрічі випускники згадували з посмішкою на вустах свої студентські будні та свята. Зокрема, своїми спогадами поділилися: випускник 1991 року фінансово-економічного факультету, Голова Правління Української міжбанківської валютної біржі, професор, доктор економічних наук А.І. Гулей; випускниця 1991 року обліково-економічного факультету, декан факультету обліку і аудиту ТНЕУ, доцент, кандидат економічних наук В.М. Панасюк; випускник 1996 року кредитно-економічного факультету, декан факультету банківського бізнесу ТНЕУ, доцент, кандидат економічних наук Б.П. Адамик; випускник 1991 року фінансово-економічного факультету, Голова Правління Благодійного фонду «Асоціація випускників ТНЕУ», доцент, кандидат економічних наук М.В. Стецько; випускник 1991 року аграрно-економічного факультету, депутат Тернопільської міської ради, генеральний директор ТРЦ «Подоляни», доцент, кандидат економічних наук М.Р. Ібрагімов; випускник 1996 року інституту економіки та управління, староста групи ПП-41, доцент кафедри економічної теорії ТНЕУ, кандидат економічних наук В.М. Хопчан; випускник 1991 року кредитно-економічного факультету, староста групи К-42, представник юридично-охоронної антиколекторної  компанії «Ваша надія» Ю.Я. Кульпа.
 
Працівники відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ (начальник Світлана Миколаївна Сорочинська) для випускників підготували святкову імпрезу «Віват, випускники!» (ведучий Юрій Дзюла). Своє мистецтво подарували: солістка народного театру пісні «Для тебе» ТНЕУ Роксолана Залізняк, Ірина Клименко, народна художня студія хореографії «Т.А.Н.Г.О dance company» ТНЕУ, родинний дует Галина та Павло Багани, солістка народного театру пісня «Для тебе» ТНЕУ Марія Заверуха.
 
Когорту позитивних емоцій випускникам подарував «блукаючий мікрофон», який застосував ведучий Юрій Дзюла безпосередньо в глядацькій залі. Цікавими і несподіваними були питання та відповіді на них: «О котрій годині розпочинались заняття?», «Які викладачі найбільше запам’яталися?», «Які популярні пісні виконували студенти під гитару в гуртожитках і парках?»… 
 
Працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ підготували фотостенд «Крізь призму років».
 
Головний редактор газети ТНЕУ «Університетська думка» Марія Йосипівна Баліцька презентувала спецвипуск газети, присвяченої ювілейним зустрічам з випускниками у 2016 році.
 
Працівники відділу інформації та зв’язків з громадськістю (начальник Олена В'ячеславівна Васильків) зафіксували на світлинах яскраві миті зустрічей з випускниками 1991 і 1996 рр. (фотограф Тарас Андрійович Романів).
 
04 червня 2016 р. Alma mater чекає на зустріч з випускниками 1971, 1976, 1981 і 1986 років.
ПРОГРАМА ЗУСТРІЧІ


Поселення випускників у гуртожитках корпусів № 11, 12 (витрати за проживання здійснюються за кошти  учасників).
З 11.00 год. – реєстрація-анкетування випускників (хол корпусу № 1 ТНЕУ).
З 12.00  год. – ознайомлення з експозицією музею історії університету, студентським містечком, музеєм спортивної слави ТНЕУ.
13.00-15.00 год. – святкова імпреза „Віват, випускники!”: презентація досягнень університету, привітання та виступи випускників, викладачів і студентів (актова зала ТНЕУ).
 
За додатковою інформацією та з пропозиціями просимо звертатися у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:
 
вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус № 1)
тел. (0352) 47-58-64; (097) 412-65-70; (050) 609-70-12
е-mail: cpv@wunu.edu.ua
 

     
     
     
     
     
     

Автор – Центр працевлаштування та
 зв’язків з випускниками ТНЕУ