Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Профорієнтаційний вечір «Сьогодні студент – завтра випускник»

19 листопада 2015 р., у рамках відзначення Міжнародного дня студента у Тернопільському національному економічному університеті, колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками університету за підтримки ректора, проф. А.І. Крисоватого запросив студентів і випускників на профорієнтаційний вечір «Сьогодні студент – завтра випускник».
   Метою заходу стало формування у студентів мотивації до розвитку професійних і особистих якостей через зустрічі із випускниками Alma mater, фахівцями-практиками, успішними підприємцями.
З вітальним словом виступили проректор з науково-педагогічної роботи, проф. В.Я. Брич і директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками З.І. Кривий. 
   Радо відгукнулися на запрошення і поділилися власним досвідом побудови професійної кар’єри випускники нашої Alma mater і представники підприємств, органів місцевого самоврядування:
– Манастирський Михайло Олександрович – начальник інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Державної фіскальної служби в Тернопільській області, випускник 1985 року фінансово-економічного факультету;
– Кобель Василь Миколайович – регіональний керівник «ПриватБанку», випускник 2006 року факультету обліку і аудиту;
– Недошитко Оксана Іванівна – провідний спеціаліст фінансового управління Служби безпеки України в Тернопільській області, випускниця 2000 року факультету обліку і аудиту;
– Буяк Ігор Григорович – директор ТОВ «Скай Інвест»;
– Бич Павло Дмитрович – депутат Тернопільської міської ради, студент факультету обліку і аудиту.
Цінними для студентів стали поради наших випускників і роботодавців із адаптації набутих знань, умінь і навичок до сучасних вимог ринку праці.   
    Важливим і хвилюючим моментом було вручення від імені ректора університету А.І. Крисоватого:
– подяк 86 студентам усіх факультетів та інститутів університету, які упродовж травня-червня 2015 р. брали активну участь в організації ювілейних зустрічей випускників 1970, 1975, 1980, 1985, 1990, 1995, 2000, 2005 років;
– грамот студентам факультету економіки та управління, які взяли активну участь у роботі круглого столу «Працевлаштування студентів і випускників вищих навчальних закладів: перспективи розвитку та виклики сьогодення», присвяченому 20-літтю діяльності Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ.
    Відділ гуманітарної освіти і виховання ТНЕУ створив затишну і дружню атмосферу і дав можливість учасникам вечора поринути у світ української пісні і задушевної музики. 
    Цікавим для учасників став перегляд фотозвіту участі студентів у ювілейних зустрічах випускників у 2015 р., який презентувала провідний спеціаліст з Центру працевлаштування та зв’язків випускниками                О.В. Борисяк.
    Особлива подяка голові Студентської профспілки ТНЕУ Антону Шевчуку, який організував солодкий фуршетний стіл для студентів- учасників вечора. 
       Під час заходу працівники Центру працевлаштування та зв’язків випускниками домовились з випускниками та роботодавцями про розробку циклу тренінгів з побудови професійної кар`єри для студентів ТНЕУ.

 
Автор – Центр працевлаштування та
 зв’язків з випускниками ТНЕУ