» » » » » У Навчально-науковому інституті публічного управління триває атестація випускників освітньо-професійних програм

У Навчально-науковому інституті публічного управління триває атестація випускників освітньо-професійних програм

Дата: 7-02-2020, 11:03 | Автор:

 У Навчально-науковому інституті публічного управління з 3 лютого розпочалася чергова атестація випускників освітньо-професійних програм «Публічне адміністрування», «Управління публічними фінансами», «Публічне управління міжнародним співробітництвом» і «Територіальне управління та місцеве самоврядування» за спеціальністю 281 «Публічне управління та самоврядування» прийому 2017 р. Вона проходить у формі комплексного кваліфікаційного іспиту та захисту випускної кваліфікаційної роботи і триватиме до 22 лютого 2020 р.

 

В атестації беруть участь 183 особи, які навчаються за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби. Випускниками магістратури є державні службовці категорій Б та В, а також особи місцевого самоврядування 5-7 категорій із 11 областей України.

 

Вже три роки поспіль наш університет, серед закладів вищої освіти України, отримує найбільшу кількість місць державного замовлення на підготовку магістрів. Щорічно цей показник складає 10-12% від загального обсягу по Україні. Випускники отримують кваліфікацію «Магістр» за спеціальністю «Публічне управління та самоврядування».

 

Тож успішний фініш є добрим стартом для набору нових слухачів серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, який розпочнеться з 2 квітня і триватиме до 26 липня 2020 року.