» » » » » До уваги слухачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» заочної форми навчання!

До уваги слухачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» заочної форми навчання!

Дата: 6-05-2020, 13:09 | Автор:

 Заліково-екзаменаційна сесія для слухачів магістратури державної служби 1 курсу заочної форми навчання у Навчально-науковому інституті публічного управління відбудеться згідно з графіком – з 18 по 27 травня 2020 року з використанням платформи MOODLE та інших поширених програмам відеозв’язку (ZOOM, Viber, Skype) (наказ ТНЕУ від 6 квітня 2020 року №145 «Про внесення змін до графіка освітнього процесу 2019/2020 н.р.»).

 

Розклад занять та здачі іспитів буде опубліковано на сайті Інституту http://wunu.edu.ua/institutions/educational-and-scientific-institute-of-public/lessons-schedule/

 

Уся інформація на сайті Інституту у рубриці «Новини» http://wunu.edu.ua/institutions/educational-and-scientific-institute-of-public/news_mds/

 

 

 

Адміністрація