» » » » » До уваги слухачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» заочної форми навчання!

До уваги слухачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» заочної форми навчання!

Дата: 6-05-2020, 14:08 | Автор:

У зв’язку з проведенням в Україні карантинних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу, усі заклади вищої освіти перейшли на дистанційну форму навчання з використанням платформи MOODLE з одночасною ідентифікацією особи за допомогою відеозв’язку програмами ZOOM, Viber, Skype (наказ МОН від 16 березня 2020 року «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19»).

Заліково-екзаменаційна сесія (начитака та здача іспитів) для слухачів магістратури державної служби 1 курсу заочної форми навчання у Навчально-науковому інституті публічного управління відбудеться згідно графіку з 18 по 27 травня 2020 року з використанням платформи MOODLE та інших поширених програмам відеозв’язку (ZOOM, Viber, Skype) (наказ ТНЕУ від 6 квітня 2020 року №145 «Про внесення змін до графіка освітнього процесу 2019/2020 н.р.»). Розклад занять та здачі іспитів буде опубліковано на сайті Інституту http://wunu.edu.ua/institutions/educational-and-scientific-institute-of-public/lessons-schedule/

Виклики на сесію для відмітки про участь у ній можна подати:

Особисто занести за адресою: м. Теонопіль, бульвар Т. Шевченка, 9, (корпус 10, Євростудії) вівторок, четвер з 1000 до 1300.
Надіслати Укрпоштою на адресу: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, Тернопільський національний економічний університет, Іващуку Олегу Тимофійовичу. У конверт одночасно покласти відривну частину виклику для відмітки про участь у сесії та заадресований на зворотню адресу конверт з маркою для відправки відгуку.


Виклики необхідно надіслати оперативно, щоб за період сесії була можливість їх відмітити і відправити слухачам.

Уся інформація та контроль буде здійснюватися через старост груп та сайт Інституту http://wunu.edu.ua/institutions/educational-and-scientific-institute-of-public/magister_mds_nniiot/news_mds/.

 

Дата: 06.05.2020

Адміністрація