» » » » » До уваги слухачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» спеціальності «Публічне управління та адміністрування» заочної форми навчання!

До уваги слухачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» спеціальності «Публічне управління та адміністрування» заочної форми навчання!

Дата: 10-09-2020, 12:31 | Автор:

 У зв’язку з запровадженням в Україні карантинних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу, усі заклади вищої освіти перейшли на дистанційну форму навчання з використанням платформи MOODLE та одночасною ідентифікацією особи за допомогою відеозв’язку програмами ZOOM, Viber, Skype (наказ МОН від 16 березня 2020 року «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19»).

 

Заліково-екзаменаційна сесія (начитка та здача іспитів) для слухачів магістратури державної служби 2 курсу заочної форми навчання у Навчально-науковому інституті публічного управління відбудеться згідно з графіком – з 14 по 23 вересня 2020 року з використанням платформи MOODLE та інших поширених програмам відеозв’язку (ZOOM, Viber, Skype) (наказ ТНЕУ від 8 вересня 2020 року №293 (на часткову зміну наказу № 212 від 30.06 2020 р. «Про організацію освітнього процесу у 2020/2021 н.р.»).

 

Розклад занять та здачі іспитів буде опубліковано на сайті Інституту http://wunu.edu.ua/institutions/educational-and-scientific-institute-of-public/lessons-schedule/

 

Виклики на сесію для відмітки про участь у ній можна подати:

Особисто занести за адресою: м. Тернопіль, Майдан Перемоги, 3, корпус № 3 каб. 3304 або надіслати Укрпоштою на адресу: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, Тернопільський національний економічний університет, Іващуку Олегу Тимофійовичу. У конверт одночасно покласти відривну частину виклику для відмітки про участь у сесії та заадресований на зворотну адресу конверт з маркою для відправки виклику.

 

Виклики необхідно надіслати оперативно, щоб за період сесії була можливість їх відмітити і надіслати слухачам.

 

Уся інформація та контроль буде здійснюватися через старост груп та сайт Інституту http://wunu.edu.ua/institutions/educational-and-scientific-institute-of-public/magister_mds_nniiot/news_mds/.

 

Адміністрація