» » Завершено фотоконкурс «БІБЛІОТЕКА + МОЛОДІСТЬ = ВІДМІННИЙ РЕЗУЛЬТАТ»

Завершено фотоконкурс «БІБЛІОТЕКА + МОЛОДІСТЬ = ВІДМІННИЙ РЕЗУЛЬТАТ»

Дата: 2-11-2016, 13:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно завершився фотоконкурс «БІБЛІОТЕКА + МОЛОДІСТЬ = ВІДМІННИЙ РЕЗУЛЬТАТ» організований колективом бібліотеки Тернопільського національного економічного університету й присвячений 50-річчю бібліотеки.
                    
Метою конкурсу було надати учасникам можливість творчо реалізувати свій погляд на оточуючий простір, по-новому подивитися на звичні речі: показати, що бібліотека – це не просто місце навчання та роботи, а читання – не просто вид діяльності.
 
До участі у фотоконкурсі було представлено близько 40 робіт, у кожній з яких представлено різноманітність сюжетів та небайдужий підхід.
 
Подяками за участь у конкурсі нагороджено студентів факультетів аграрної економіки і менеджменту, банківського бізнесу, економіки та управління, обліку та аудиту, фінансів, юридичного факультету та Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина. Непросто було оцінити роботи та відзначити найкращі. Після довгих дискусій рішенням журі присуджено:
 
1 місце – Гусак Вікторії (ЕМЕм-11);
2 місце – Шабуліну Назару (ЕЕУП-11);
3 місце – Кучеру Дмитру (ЕПП-11).
 
Особливо хочеться відзначити роботу, яка завоювала серця глядачів і здобула перемогу в номінації «Приз глядацьких симпатій». Її автор, студент ФОА Дідич Іван, безперечно є великим майстром фотосправи: у кожній з представлених ним робіт (а всього їх три) відчувається душа справжнього професіонала.
 
Переможці фотоконкурсу отримали грамоти та цінні подарунки від колективу бібліотеки та Первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ.
 
Переглянути світлини можна у холі бібліотеки (вул. Бережанська, 4).