«Що? Де? Коли?»

Дата: 16-11-2016, 11:25 | Автор: Коледж економіки, права та інформаційних технологій

 Нещодавно у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ відбулася надзвичайно захоплююча інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», у якій взяли участь чотири команди студентів коледжу: «Живчики», «Укропи», «Вікно», «Сонечко». 
 
Надзвичайно цікаві запитання, підготовлені викладачем КЕПІТ Юрієм Васильовичем Дзюлою разом із колегами по філологічному цеху Наталією Мирославівною Яблонською, Галиною Ярославівною Салдан, Марією Василівною Шевчук, Іриною Несторівною Марчак спонукали студентів ще більше полюбити рідну мову, красне письменство, а також найкращу Батьківщину у світі, що зветься Україною.
 
У суперфіналі гри зійшлися команди «Сонечко» та «Укропи», до речі, перша з них складалася зі студентів другого курсу.  Заслужену перемогу здобула команда «Укропи» на чолі з капітаном Володимиром Сидягою – студентом І курсу. Приємно, що на першому курсі навчаються такі талановиті студенти, котрі прославлятимуть коледж, та й увесь університет, і на старших курсах.
 
Віват коледже, віват університете, нехай твій інтелектуальний потенціал підкорює все більші вершини, якими б пишалася ненька Україна!