» » Молодь ФЕУ вітає своїх першокурсників з перемогою!

Молодь ФЕУ вітає своїх першокурсників з перемогою!

Дата: 22-11-2016, 12:26 | Автор: Студентський актив ФЕУ

 Дорогі наші ФЕУвці 1-го курсу,  від щирого серця вітаємо Вас з почесно зайнятим 1-им місцем. Як ви знаєте, боротьба була складною, підготовка до конкурсу важкою та плідною, але результат виявився того вартий. Саме Ви зуміли вразити компетентне журі та палких вболівальників своїми вокальними, хореографічними, театральними талантами.
 
Кожен із Вас з величезним азартом та запалом готувався до цього дня. Ви виклалися на всі 100% і глядачі це побачили та оцінили. Номери представлені на сцені були найяскравішими, найоригінальнішими і ще надовго залишаться в пам’яті кожного присутнього в залі. Для багатьох з Вас саме з цього моменту розпочнеться творче життя, адже на сцені запалилися нові таланти, нові зірочки нашого університету.
 
Виборовши цю перемогу, ви показали, що вмієте бути дружніми, працювати в команді, є величезним генератором творчих та креативних ідей. Бажаємо, щоб ця перемога була не останньою а тільки початком, тим самим поштовхом для підкорення нових вершин.
 
Для кожного з Вас події, що відбувалися на довгому шляху підготовки  означають не менше, аніж сама перемога. Саме закулісне життя, довгі вечори репетицій, безсонні ночі перед виступом,   загартували Вас та налаштували на перемогу. Звичайно, що тут не обійшлося без допомоги старшокурсників. Вони Ваші перші творчі наставники, які у кожного те чого самі навчилися упродовж років навчання в університеті, відкрили секрети виступів уже з власного досвіду та допомогли у постановці таких складних але феєричних номерів.
 
Ну і як же без вболівальників. Адже саме вони створили цей неповторний дух перемоги. Студенти факультету не тільки підбадьорювали своїх друзів і колег, а й брали участь у деяких танцях в залі, що мало вражаючий ефект.
 
Окремо величезна подяка професорсько-викладацькому колективу факультету за підтримку та розуміння. Деканат та викладачі завжди йшли на зустріч студентам у їхніх проханнях та трохи божевільних ідеях, давали свої мудрі настанови.
 
Отож щирі вітання усім нам! Це спільна перемога! Це наш кубок! Це наші заслуги і наші студенти! Ми маємо чим пишатися!
                                                                                     
P.S.: А тепер давайте разом не менш успішно здамо сесію!)