» » Запрошуємо професорсько-викладацький колектив ТНЕУ до участі у кредитній мобільності в Економічному Університеті в Катовіце!

Запрошуємо професорсько-викладацький колектив ТНЕУ до участі у кредитній мобільності в Економічному Університеті в Катовіце!

Дата: 29-11-2016, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні працівники Тернопільського національного економічного університету! Колектив відділу міжнародного співробітництва ТНЕУ оголошує конкурс для участі в академічній мобільності в Економічному Університеті в Катовіце (Республіка Польща) за програмою Еразмус+.
 
В академічній мобільності може взяти участь один представник ТНЕУ (предметних областей (subjectareas): економіка; бізнес та управління; комп’ютерні науки (відповідно до ISCED 2013). Тривалість академічної мобільності становить – 5 днів.  Академічна мобільність передбачає участь у Міжнародному Тижні «Internet Communication Management».
 
Вимоги:
- володіння англійською мовою на рівні В2;
- резюме англійською мовою за стандартом Europass;
- так як, академічна мобільність викладачів, передбачає проведення лекційних занять (8 годин), кожен претендент на участь у мобільності повинен представити перелік тем занять та їх короткий зміст англійською мовою.
 
Фінансові умови мобільності:
Дорога з м.Тернополя-м. Катовіце та м. Катовіце-м.Тернопіль – 180 євро
Добові.
 
Пакет документів потрібно надсилати на поштову скриньку відділу міжнародного співробітництва: inter.dep@wunu.edu.ua
 
Кінцевий термін подачі документів - 15.12.2016