» » «Струни серця» в ефірі UA:Перший

«Струни серця» в ефірі UA:Перший

Дата: 26-01-2017, 15:22 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Гурт «Струни серця» Тернопільського національного економічного університету у складі Ірини Новомлинської, Тетяни Шарган, Тетяни Гриник, Наталії Цар став героєм телепрограми «Надвечір’я. Долі», ведучим якої є народний артист України Мар’ян Гаденко.
 
Художній керівник гурту – заслужений працівник культури України, поет-пісняр Алла Бінцаровська, котра допомогла дівчатам активно розвинути свій талант, а також реалізувати себе у різноманітних мистецьких проектах, які збагачують чимось особливим, дають можливість зростати у професійному плані. Учасниці гурту є окрасою тернопільського краю, адже жоден концерт не відбувається без їхньої участі.
 
Справжні соловейки Тернопільщини розповідали про свою участь у колективі, професійне становлення, а також про плани на майбутнє, ділилися враженнями від виступів на найрізноманітніших сценах рідного краю, всієї України, зарубіжжя.
 
Талановиті дівчата зі «Струн серця» вразили усіх своїм дивовижним співом, любов’ю до близьких, а також позитивним ставленням до життя.
 
Приємно відзначити, що учасники гурту «Струни серця» не тільки займаються музикою, але й віддають данину науці, доводячи ще раз думку, що ТНЕУ – симбіоз науки і творчості.
 
Саме Тернопільський національний економічний університет дає можливість кожному студенту реалізувати себе у найрізноманітніших сферах своїх зацікавлень і впевнено простує вперед, долаючи різноманітні перешкоди.