Про нас пишуить

Дата: 24-01-2017, 09:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Головний тренер ВК «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» Віктор ТУРКУЛА в інтерв’ю прес-службі прокоментував матчі команди з «Волинню» у 8-му турі Суперліги (3:0, 3:1).

- Після 1-го етапу Кубку України в Луцьку, коли ми в другий раз програли «Волині», я говорив, що боржок виріс вдвічі. Отже – тепер ми квити.
Так вийшло, що і у нас, і в луцькій команді були певні кадрові проблеми, і це напевно відбилося на ході зустрічей. В перший день визначальною стала перша партія, яку нам вдалося вирвати з рахунком 30:28. Далі – було простіше. Все ж таки ми більш досвідчена команда, ніж «Волинь».
А на другий день дівчата вийшли, немов королеви, немов матч вже виграний. І поплатилися за це - програли першу партію. Думали, напевно, що вони все можуть, але помилилися. Прийшлося збирати команду, як говорять, до кучі. Включилися, проснулися – і далі проблем не було.

- За рахунок чого добилися результату?
- В перший день ми виграли за рахунок перших темпів. У другий день складно виділити якійсь компонент, адже йшла цікава тактична боротьба, де успіху добивалися за рахунок різних елементів. Суперник спробував міняти тактику, але ми були готові до цього. Взагалі ми готувалися до різних тактичних варіантів суперника. Дуже цікаво було боротися з Богуславом Андрійовичем, адже у нього тренерський стаж напевно дорівнює моєму віку.
- Коли очікується повернення до лав команди травмованих Олександри Реви та Марини Мельниченко?
- Складно сказати. Мельниченко хворіє, у Реви – травма, яку вона отримала ще в четвертому турі в Южному.
- Більшою мірою розраховуєте на них на другому етапі?
- Хотілось би розраховувати, але прогнозувати не можу. Я ж не лікар і не Нострадамус (посміхається).
 
Прес-служба ФВУ