До уваги студентів ТНЕУ!

Дата: 8-02-2017, 10:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Посольство Литви в Україні, яке наразі виконує функції контактного Посольства НАТО в Україні, та Прикарпатський Національний Університет імені Василя Стефаника запрошують студентів з Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької та Закарпатської областей взяти участь у Молодіжному євроатлантичному безпековому форумі, який відбудеться 26-28 квітня 2017 року в Івано-Франківську.
 
Форум присвячений питанням євроатлантичної безпеки і включатиме багато заходів.
 
У перший день студенти братимуть участь в інтерактивних дискусіях щодо зміни середовища глобальної безпеки, нових викликів у сучасному світі, теперішньої ролі НАТО, безпекової політики України та відносин НАТО – Україна. У другий день студенти стануть діячами реальної політики у симуляції зустрічей в Північноатлантичній раді та Комісії НАТО – Україна, де вони ознайомляться з процесом прийняття рішень у НАТО.
 
Участь у форумі безкоштовна. Звертаємо Вашу увагу, що організатори Форуму покривають витрати на харчування для всіх студентів, а також проїзд та проживання для студентів, які не проживають в Івано-Франківську.
 
Мови Форуму: англійська, російська, українська.
 
Заявки на участь у Форумі приймаються до 5 квітня 2017 року включно.
 
Вимоги до студентів-учасників Форуму:
 
- добре знання англійської мови;
- зацікавленість питаннями міжнародних відносин, політики безпеки;
- місце навчання студентів: Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька або  Закарпатська області.
 
Партнери Форуму: Представництво НАТО в Україні, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді і спорту України.
 
Детальніша інформація за посиланням: http://mon.gov.ua/usi-novivni/povidomlennya/2017/02/02/studentiv-zaproshuyut-do-uchasti-v-molodizhnomu-evroatlantichnomu-bezpekovomu-forumi/