» » Запрошуємо до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Запрошуємо до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Дата: 28-02-2017, 14:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1495 від 09.12.2016 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році»  на базі Тернопільського національного економічного університету 4-5 травня 2017 року відбудеться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».
 
Під час Олімпіади учасники виконуватимуть письмове завдання, яке включає тестову та практичну частини:
- для освітнього ступеня  «бакалавр» з дисциплін:
«Менеджмент»; «Операційний менеджмент»; «Управління персоналом»; «Стратегічне управління»; «Управління інноваціями».
- для освітнього ступеня «магістр» з дисциплін:
«Менеджмент організації»; «Фінансовий менеджмент»; «Управління проектами»; «Управління якістю»; «Корпоративне управління».
 
Анкети переможців першого етапу (додаток 1) і заявки на участь в Олімпіаді (додаток 2) просимо надіслати до 15 березня 2017 р. на електронну адресу: feu_mpu@ukr.net або поштову адресу Оргкомітету: 46020, м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, кафедра менеджменту та публічного управління. При поданні заявки прохання додатково вказати ПІП, посаду супроводжуючої особи (за умови приїзду).   
 
Анкети, надіслані пізніше 15 березня 2017 року, Оргкомітетом розглядатись не будуть. Після отримання заявки електронною поштою, на Вашу електронну адресу буде надіслане підтвердження про участь в Олімпіаді. Оригінал заявки та анкети на паперових носіях учасники Олімпіади надають особисто під час реєстрації.
 
Програмою проведення Олімпіади передбачено:
- 3 травня 2017 року - день заїзду, реєстрація та поселення учасників Олімпіади. Початок реєстрації о 9.00 у приміщенні  ІІІ-го корпусу ТНЕУ за адресою: м. Тернопіль, майдан Перемоги, 3, ауд. 3104; консультація – початок о 17.00 (ауд. 3405 ІІІ-й корпус ТНЕУ). При реєстрації учасникам буде надано Програму проведення Олімпіади (4 -5 травня 2017 року). Проїзд  від залізничного вокзалу - тролейбусом № 11;  маршрутними автобусами №№ 3, 15, 16, 27, 30;  від автовокзалу   - маршрутними автобусами №№ 5, 12, 28. до зупинки "Майдан Перемоги" (ТНЕУ);
- 4 травня 2017  року – день проведення олімпіади (початок о 10.00);
- 5 травня 2017 року – день підведення підсумків, робота апеляційної комісії, нагородження переможців (початок о 10.00).
 
Крім того учасникам Олімпіади будуть запропоновані екскурсійні програми.
 
Учасники олімпіади обов’язково повинні мати при собі паспорт та студентський квиток для підтвердження їх особи. Для ефективного проведення Олімпіади прохання забезпечити студентів калькуляторами та попередити про заборону використання мобільних телефонів. Квитки на зворотній проїзд доцільно придбати завчасно. Витрати на відрядження студентів та науково-педагогічних працівників для участі у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади здійснюються за рахунок вищих навчальних закладів, у яких вони навчаються або працюють.
 
Звертаємо Вашу увагу, що згідно з п. 3.12. Положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1410 від 13.12.2012, Оргкомітетом ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади визначено, що від кожного вищого навчального закладу повинно бути два учасники (в іншому випадку, учасникам буде відмовлено у реєстрації та участі в олімпіаді).
 
Додаткова інформація на сайті feu.wunu.edu.ua.
Контактна адреса:    46020, м. Тернопіль, вул. Львівська, 11
Тернопільський національний економічний університет
Кафедра менеджменту та публічного управління
Оргкомітет ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»
 
Довідки за телефонами: 0961908913 Демків Ірина Олегівна, 0987934249  Кривокульська Наталія Михайлівна
е-mail: feu_mpu@ukr.net