» » Щиро вітаємо учасників народної студії сучасної хореографії «ТАНГо dance company»

Щиро вітаємо учасників народної студії сучасної хореографії «ТАНГо dance company»

Дата: 3-03-2017, 09:35 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Днями учасники народної студії сучасної хореографії «ТАНГо dance company» (художній керівник Любов Борисяк) повернулися з Всеукраїнського конкурсу вокального та хореографічного мистецтва «Твоя Україна», який відбувся у столиці України – м. Київ.
 
Конкурс, у якому взяли участь понад 30 колективів з усієї країни, відбувався у Київському палаці дітей та юнацтва.
 
Студія «ТАНГо dance company» була представлена юніорською та старшою групами, а це 80 талановитих учасників колективу. За високий професіоналізм у танцювальному мистецтві від організаторів та високопрофесійного журі колектив отримав окрему відзнаку – Гран-прі конкурсу, а також два перших і одне друге місце.
 
Усі учасники студії отримали почесні грамоти, медалі, запрошення в ігро-ленд та грошову винагороду.
 
Оцінювало виступи юних танцюристів професійне журі, до складу якого входили викладачі Київського національного університету культури та Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Конкурс відбувався за підтримки Київського телебачення та газети «Киевляне».
 
Приємно відзначити, що народна студія сучасної хореографії «ТАНГо dance company» відсвяткувала свій 25-річний ювілей. 11 березня 2017 року о 20.00 год. на телеканалі «TV-4» можна буде переглянути телеверсію святкування цієї знаменної події.
 
Щиро вітаємо наших переможців, зичимо їм і надалі досягати висот на славу свого колективу, на славу нашого університету!