Школа «ЛІДЕР ПРАВА»

Дата: 11-04-2017, 15:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 10 квітня 2017 року відбулося відкриття нового проекту юридичної клініки ТНЕУ «LIBERTA» – школа «ЛІДЕР ПРАВА».
 
«ЛІДЕР ПРАВА» – проект, спрямований на підвищення рівня знань студентів у галузі права та набуття навичок практичної діяльності за фахом.
 
«У день відкриття школи відбулися перші заняття: тренінг «Що таке юридична клініка, та «з чим її їсти?», який провів доцент, д.ю.н., виконавчий директор Асоціації юридичних клінік України Андрій Галай та майстер-клас «Захисна промова» від успішного адвоката Віталія Горби. Школа налічує 50 студентів із різних курсів юридичного факультету», – розповіла керівник ЮК «LIBERTA» Ірина Юркевич.
 
У рамках програми студенти-клініцисти отримають знання з різних галузей права та підвищать практичні навички.
 
Програма проекту передбачає: лекційні курси, семінари, тренінги, майстер-класи та стажування у органах державної влади, місцевого самоврядування, нотаріальних конторах, юридичних компаніях, правоохоронних органів.
 
У якості спікерів та експертів запрошені працівники органів прокуратури, національної поліції, адвокатури, нотаріату, судів, управління юстиції та провідних юридичних компаній.
 
Для закріплення набутих знань учасники програми пройдуть модульний контроль (тести).
 
Слухачі, які успішно пройшли програму стажування отримають сертифікати.
 
За результатами навчання відзначаться кращі слухачі, які отримають право на участь у стажуванні в провідних юридичних компаніях.