» » Триває прийом заяв до програми післядипломного навчання з досліджень Південно-Східної Європи від Афінського національного університету!

Триває прийом заяв до програми післядипломного навчання з досліджень Південно-Східної Європи від Афінського національного університету!

Дата: 18-04-2017, 16:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Афінський національний університет імені Каподистрії запрошує дипломованих спеціалістів із суспільних та гуманітарних наук до участі у Програмі післядипломного навчання з досліджень Південно-Східної Європи (Postgraduate Programme in Southeast European Studies).
 
Програма розрахована на один рік та є повністю англомовною. Метою курсу є вивчення суспільних, політичних та економічних особливостей Південно-Східної Європи.
 
На 2017-2018 академічний рік виділено 25 місць для участі у Програмі післядипломного навчання з досліджень Південно-Східної Європи.
 
Заяви приймаються до 16 червня 2017 року.
 
Детальну інформацію стосовно умов проведення Програми розміщено на офіційній інтернет-сторінці Афінського національного університету імені Каподистрії http://www.see.pspa.uoa.gr/.