«Файне шоу» у ТНЕУ

Дата: 21-04-2017, 16:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев’ятнадцятого квітня в актовій залі Тернопільського національного економічного університету відбувся довгоочікуваний гумористичний концерт «Файне шоу», яке організували студенти нашого вищого навчального закладу: Максим Магас, Сергій Водяной, Владсилав Цахнев, Андрій Бураков, Ярослав Бойко та Павло Тютюнник.
 
Вже вдруге глядачі мали шанс відпочити, відвідавши справжнє свято гумору та веселощів за участі команд-учасників телевізійного проекту на 1+1 «Ліга Сміху».
 
До слова, «Ліга сміху» – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди змагаються за кубок переможця. Жарти, акторські здібності та вміння колективів імпровізувати оцінює неупереджене зіркове журі.
 
«Коли виникла ідея зробити подібне дійство, то в рідному виші нас всіляко підтримали. Подібних шоу в Тернополі не було раніше. Саме тому ми вирішили організувати гумористичний концерт у такому форматі, адже це нагода подарувати тернополянам та гостям міста справжнє свято гумору», ­- розповів один із організаторів Максим Магас.
 
Глядачів розважали такі команди: «Умка» (м. Запоріжжя), Женская Сборная Кременчуга «КБД» (м. Кременчук), «Ветераны космических войск» (екс «Сборная двора» і «Тобі Альдервейрельд»), «Вот эти парни», «Летний вечер» (м. Київ).
 
«Я вважаю, що на «Файному шоу» було весело усім, адже команди були різнопланові, різноформатні, був і літературний гумор. Тому кожен мав шанс почути те, що йому до душі. Особисто мені найбільше сподобалася команда «Ветераны космических войск», вболіваю за них ще з першого концерту «Файне шоу», адже мої улюблені команди «Сборная двора» і «Тобі Альдервейрельд» об`єдналися», - поділився своїми враження глядач Владислав Кордас.
 
Захід організований за підтримки ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора А. І. Крисоватого та Первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ.