» » Візит молоді ФКІТ до Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу

Візит молоді ФКІТ до Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу

Дата: 13-05-2017, 14:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Хорошою традицією для студентів та викладачів факультету комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ стала поїздка в  Новосільський обласний спеціальний навчально-виховний комплекс, що знаходиться у Підволочиському районі Тернопільської області. 
 
Цьогоріч разом із студентами ФКІТ малечу відвідали чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць, заступник декана з виховної роботи Гончар Людмила Іванівна, викладач кафедри комп’ютерних наук Шпінталь Михайло Ярославович та викладачі кафедри комп’ютерної інженерії Якименко Ігор Зіновійович та Паздрій Ігор Ростиславович. Дітки отримали від колективу факультету подарунки – спортивний інвентар, одяг, книги та інші необхідні речі.
 
Зустріч з вихованцями навчально-виховного комплексу організована з метою популяризації спорту та здорового способу життя, яку допомогла здійснити студентам ФКІТ чемпіонка зі світовим ім’ям. Пані Лілія розповіла діткам захоплюючі історії зі свого життя, а також поділилася секретами успіху і дала декілька порад для досягнення власних цілей та мрій. Опісля цього спортсменка разом зі студентами провела для дітей різноманітні естафети, де кожен міг проявити свою активність та завзятість.  Переможців та переможених не було, тому всі команди майбутніх спортсменів та спортсменок отримали настільні ігри та різноманітний спортивний інвентар, а кожен учасник – персональний подаруночок. Проте, найціннішим подарунком на цьому спортивному святі були дитячі посмішки, сяючі очі та веселий дитячий сміх.
 
Кожен такий візит залишає приємні спогади та щастя на обличчях дітей і сповнює гостей зарядом енергії та чистоти емоцій.  Учасники благодійної поїздки висловлюють подяку декану ФКІТ Диваку Миколі Петровичу за підтримку та допомогу в організації такого заходу.