Чемпіонат ФББ з міні-футболу

Дата: 18-05-2017, 10:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 травня 2017 року в рамках «Тижня Банкіра» відбувся чемпіонат з міні-футболу на спортивному майданчику Тернопільського національного економічного університету. Зокрема, було проведено серію матчів між командами, до яких увійшли студенти кожного курсу. За ходом матчу спостерігало чимало вболівальників, які завзято підтримували усі команди. Вболівали за студентів також декан факультету банківського бізнесу Адамик Б.П. та викладачі кафедри банківської справи, кафедри банківського менеджменту та обліку, а також кафедри економічної теорії.
 
Нагородження переможців відбулося відразу після закінчення гри. Цього року I місце зайняла команда другого курсу, II місце – команда третього курсу, III місце – команда п’ятого курсу. Переможці були відзначені грамотами та кубком. Також нагороду отримав студент третього курсу Головатий Володимир – «кращий бомбардир», на рахунку якого максимальна кількість голів за усі матчі (6 голів).
 
Студентський актив висловлює щиру подяку адміністрації факультету, а також усім учасникам та глядачам футбольного свята та обіцяє організовувати подібні заходи і надалі, адже спорт – це не лише спосіб згуртування людей, а й відмінний засіб підвищення фізичного тонусу.