EU Study Days in Ukraine (Єврошколи)

Дата: 15-11-2017, 10:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Починаючи з 2013 року EU Study Days in Ukraine (Єврошколи), як освітній проект Представництва Європейського Союзу в Україні, залучив понад 700 студентів останніх курсів та випускників вищих навчальних закладів з усієї України. Загалом проведено 18 сесій в різних містах України, що висвітлювали такі питання як історія європейської інтеграції, дослідження цінностей у світі та Європі, освітні можливості, специфіка права ЄС, зона вільної торгівлі, енергетичні аспекти стосунків ЄС-Україна, громадський моніторинг євроінтеграційних реформ, менеджмент державних фінансів, європейський контроль за ним та багато іншого.
 
Проект є унікальною можливістю для студентів поспілкуватися із провідними українськими експертами та фахівцями з ЄС, які прочитають серію лекцій про сучасний Євросоюз і стосунки між ЄС та Україною. Основна мета заходу полягає у тому, аби дати студентам нові знання про ЄС та згуртували освічену молодь, зацікавлену в тематиці Європейського Союзу.
 
Двадцять друга сесія Єврошколи відбудеться 7-10 грудня 2017 року в м. Полтава. Участь у Єврошколі (EU Study Days) є безкоштовною! Для студентів, які пройдуть відбір, організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.
 
Контактна особа:
Ірина Мовчан, директор Українського освітнього центру реформ
Email: eustudydays@gmail.com
Тел.: 097 321 47 30