Поїздка КЕПІТ ТНЕУ у Карпати

Дата: 9-06-2017, 16:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 2 по 4 червня студенти та викладачі Коледжу економіки, права та інформаційних  технологій  здійснили поїздку до перлини Західної України – Українські Карпати.
 
Юнаки та дівчата відкрили нові горизонти для себе, подолавши більше 40 км пішим ходом по гірських дорогах, при цьому їх супроводжував позитивний настрій, дружба та прагнення до мети!
 
У перший  день студенти та викладачі коледжу з легкістю піднялися на гору Ягідна (1216м). Після підйому відвідали етнічні полонини Карпат, де мали змогу скуштувати особливі Карпатські сири, помилуватися природою та дізнатися про побут гуцулів. Після виснажливого дня усі мали нагоду скуштувати смачний шашлик та бограч, який приготувала для студентів викладачка КЕПІТ ТНЕУ Мундяк Наталія Олексіївна.
 
Другого дня, зустрівши світанок, молодь зібралася підкорити нову вершину, а саме високогірне  озеро в Україні – Несамовите (1750 м). Дорогою до озера перед студентами відкрилися неймовірні краєвиди, різноманіття природи та Карпатські хребти, захоплювала сила Карпатських  рік та водоспадів. Подорожуючі піднялися на гору Пожижевську, а з неї вирушили ще вище – до озера. В ущелині гір – неймовірна краса: льодовики, що сходять і наповнюють водами озеро, краса цвіту крокусів, таємниче джерело, яке доволі близько, та не його водами живиться Несамовите... Одним словом все навколо несамовито, включаючи спуск і позитивні емоції усіх учасників поїздки. Деякі сміливі студенти наважилися випробувати свої сили і поплавати у озері. Виснажені, але щасливі усі повернулися у садибу, де вже чекала запашна вечеря.
 
В останній день поїздки студенти й викладачі сувенірний ринок у Яремче. Після чого повернулись додому!
 
Молодь КЕПІТ висловлює подяку Брюхань Лілії Михайлівній, Шевчук Ірині Антонівній та Мундяк Наталії Олексіївній та організатору поїздки – студдекану КЕПІТ ТНЕУ Федишин Ірині.