» » Курси з вивчення англійської мови для бійців АТО

Курси з вивчення англійської мови для бійців АТО

Дата: 7-07-2017, 11:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З липня 2017 року на базі Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов (директор – к.філол.н. Лужецька О.Б.) Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій (директор – проф. Десятнюк О.М.) організовані інтенсивні курси з вивчення англійської мови для мешканців м. Тернополя, які брали участь в Антитерористичній операції, з числа бійців добровольчих батальйонів, військовослужбовців ЗСУ, Нацгвардії та інших силових структур.
 
Підготовка слухачів Центру здійснюватиметься за комунікативною програмою поглибленого вивчення з використанням сучасних мультимедійних засобів. Навчальний процес забезпечують кращі фахівці університету на основі спеціальних методик (Бучинська Т.В., Собецька Н.В.). Після завершення курсів слухачі отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації, а також сертифікат про рівень володіння англійською мовою згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної освіти.
 
Ця подія стала можливою завдяки ініціативі ветеранів АТО, коштам місцевого бюджету та співпраці між ветеранськими організаціями і ТНЕУ, який не тільки має величезний досвід професійної та соціальної адаптації колишніх та діючих військових (проект «Україна-Норвегія», Бізнес-школа для ветеранів АТО), але й активно співфінансує подібні довгострокові освітні акції.
 
Учасники Проекту висловлюють щиру подяку ректору та професорсько-викладацькому колективу ТНЕУ за можливість професійної перепідготовки та активну життєву позицію у справі соціальної адаптації ветеранів АТО.