» » Навчання в одному з найбільших корейських наукових закладів

Навчання в одному з найбільших корейських наукових закладів

Дата: 10-07-2017, 15:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України інформує про те, що Корейський інститут передових технологій / Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) пропонує навчання для студентів старших курсів у будь-якому з 6 власних коледжів та 8 науково-дослідних інститутів, з метою залучення наукових кадрів та продовження перспективних досліджень.
 
KAIST розташований у науково-дослідницькому центрі в м. Теджон (150 км. від Сеулу), де розміщені більше 50 державних та приватних науково-дослідницьких інститутів, університетів, високотехнологічних та венчурних компаній. За останні десятиліття KAIST перетворився у глобальний дослідницький центр, який входить до сотні найкращих навчальних та наукових закладів світу. На сьогодні одними з найперспективніших розробок KAIST є дослідження в галузі робототехніки та створення альтернативного виду палива.
 
Для KAIST спеціально створена державна програма (KGSP – Korean Government Scholarship Program), яка передбачає безкоштовне навчання для іноземних студентів, покриття витрат на проживання, оплату перельоту з іноземної країни до Республіки Корея та у зворотному напрямку, безкоштовні курси з вивчення корейської мови, медичну страховку, стипендію.
 
Заявки на весняний семестр 2018 н.р. необхідно подати до 25 жовтня 2017 р., осінній семестр 2018 н.р. – 5 січня 2018 р.
 
Детальніша інформація про напрями навчання та вимоги до кандидатів представлена у додатку завантажити
Завантажити Переглянути онлайн


.