«Краса у кожного своя!»

Дата: 19-09-2017, 14:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках тижня першокурсника на факультеті обліку і аудиту відбувся майстер-клас на тему: «Краса у кожного своя!». Його модераторами стали  візажист, директор студії візажу Помада Паперняк Анастасія, іміджмейкер Віблій Елеонора та перукар Мукомела Любов.
 
Гармонійну, досконалу, натхненну і бездоганну красу обожнювали і шанували з давніх часів. Але у житті далеко не всі володіють скульптурними формами, правильними рисами обличчя або, як прийнято узагальнювати це в сучасній мові, модельною зовнішністю. Кожна людина хоче бути красивою, бажаною та найкращою. Для того, щоб завжди виглядати  привабливо ми слідкуємо за своєю зовнішністю, підбираємо стильний одяг, проводимо цілий ряд необхідних процедур. Однією зі складових чудового образу є  догляд за шкірою обличчя. Щоб досягти максимально вдалого результату необхідно володіти технікою нанесення косметичних препаратів та знати деякі секрети.
 
Під час майстер-класу справжні фахівці своєї справи поділилися зі студентами цими особливими таємницями.
 
Упродовж цікавої зустрічі молоді продемонстрували правильну техніку нанесення денного макіяжу та створення красивої зачіски. Сучасна візаж-індустрія розвивається з шаленою швидкістю, тому зараз легко можна підібрати гарні засоби, які будуть ідеальним рішенням для створення чудового образу.
 
Краса – це обіцянка щастя!