» » Для студентів ТНЕУ провели «Маршрут безпеки»

Для студентів ТНЕУ провели «Маршрут безпеки»

Дата: 28-03-2012, 15:33 | Автор: Ярина Сушко, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» ТНЕУ

В рамках тижня здорового способу життя, що проходить у ТНЕУ 26-30 березня, психологи Тернопільського районного та обласного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели "Маршрут безпеки".
27 березня студенти нашого університету мали змогу ознайомитись із першою «станцією» даної виставки, що має назву «ВІЛ/СНІД: питання та відповіді».
Мета заходу – вироблення безпечної моделі поведінки, популяризація здорового способу життя та лояльного відношення до людей з ВІЛ.
«Маршрут безпеки» провели психологи Тернопільського районного та обласного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яхван Світлана Євгенівна та Грішин Едуард Олександрович.
Учасники даного заходу мали змогу не тільки дізнатись більше про таку актуальну проблему для сучасного суспільства як СНІД, але й висловити свої міркування з приводу шляхів передачі цього захворювання, почути думку спеціалістів та отримати відповіді на актуальні запитання.
— Даний захід проводиться не для того, щоб вчити когось, як правильно жити чи залякувати можливими наслідками, — зазначила Яхван Світлана Євгенівна. — Ми тут для того, щоб надати cтудентам потрібну інформацію та спростувати поширені серед суспільства міфи та стереотипи стосовно ВІЛ. Ваше життя та здоров’я залежать тільки від вас самих, і, як то кажуть: «Береженого Бог береже».