» » Триває фестиваль-конкурс «Ми – нова генерація!»

Триває фестиваль-конкурс «Ми – нова генерація!»

Дата: 4-10-2017, 12:51 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 У другий день фестивалю-конкурсу «Ми – нова генерація!» першокурсники Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина та юридичного факультету демонстрували  університетській родині свої  юно-молоді, креативні студентські академічні групи.
 
Особливістю фестивалю презентацій стає представлення групи у неформальній, невимушеній атмосфері – на природі, на набережній Тернопільського ставу, в парках… Та всі презентанти ідуть, біжать, їдуть до  ТНЕУ, який упродовж п’яти наступних стане років для них рідним вищим навчальним закладом.
 
Кожна студентська група знайшла свій оригінальний ракурс та цікавинки у відеозйомках.
 
Ритмічними танцювальними композиціями завершували свої презентаційні виступи студентські групи першокурсників, створюючи на сцені та у глядацькому залі  святкову, радісну атмосферу .
 
Приємно відзначити, що учасники фестивалю-конкурсу «Ми – нова генерація!» і студентська публіка підтримували виступи груп щирими і гучними, дружніми оплесками.
 
Фестиваль презентацій успішно продовжує святковий рух до свого завершення. Сьогодні,  4 жовтня 2017 року,  в третій день  фестивалю-конкурсу «Ми – нова генерація!» на сцену вийдуть презентувати себе студентські академічні групи факультету аграрної економіки та менеджменту, факультету економіки та управління, факультету фінансів, Коледжу економіки права та інформаційних технологій.
 
Після презентацій  відбудеться нагородження переможців.