» » У ТНЕУ відбувся тиждень пропаганди та формування здорового способу життя

У ТНЕУ відбувся тиждень пропаганди та формування здорового способу життя

Дата: 3-04-2012, 10:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Тиждень пропаганди та формування здорового способу життя відбувся в Тернопільському національному економічному університеті протягом 26-30 березня.

Його організував відділ гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ.

В рамках тижня  відбулось ряд зустрічей студентів ВНЗ із лікарями, представниками центів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, знаним у краї мандрівником Романом Задорожнім, а також  екскурсія в музеї анатомії людини ТДМУ ім. І. Горбачевського.

Так, 26 березня студенти ФФ, ФКІТ, ФОА та ФМБМ мали нагоду поспілкуватися із головою молодіжної громадської організації туристичний клуб «Файні мандри», членом асоціацйї туристів і велосипедистів Тернопілля Романом Задорожнім. Він розповів про активне дозвілля та важливість здорового способу життя.

27 березня в актовій залі представники Тернопільського міського та обласного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Едуард Олександрович Грішин і Світлана Євгенівна Яхван провели «Маршрут безпеки» для студентів ФЕУ, ФДПМП та коледжу ТНЕУ. Вони розповіли присутнім про актуальну проблему сучасного суспільства — ВІЛ/СНІД.

29 березня  студенти ФББ та УНФЕМ побували на зустрічі із лікарем-психіатром Тернопільської районної лікарні Галиною Богданівною Орденас, яка пояснила, що таке синдром інформаційної втоми, який його вплив на здоро’я людини і як можна уникнути цього явища.

30 березня студенти ТНЕУ відвідали музей анатомії людини ТДМУ ім. І. Горбачевського. Екскурсію провів викладач данного ВНЗ Михайло Васильович Ющак. На прикладі експонатів він показав, як та чи інша шкідлива звичка впливає на людський організм, руйнуючи його.

Щиро дякуємо студентам, які активно відвідували заходи тижня пропаганди та формування здорового способу життя. Сподіваємось, що отримана інформація допоможе їм вберегти себе від хвороб у майбутньому.