» » Повір у себе! Студент ЮФ Кирило Богданюк мав унікальну нагоду продемонструвати свій талант на концерті відомої співачки Злати Огневич

Повір у себе! Студент ЮФ Кирило Богданюк мав унікальну нагоду продемонструвати свій талант на концерті відомої співачки Злати Огневич

Дата: 24-11-2017, 11:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти спеціальності «Соціальна робота» юридичного факультет ТНЕУ знову і знову дивують своїми досягненнями. Нещодавно студентська родина поповнилася ще одним неймовірним студентом – Кирилом Богданюком – надзвичайно креативним, талановитим хлопцем. Його талант – це створення картин оригінальним способом у стилі енкаустики – за допомогою гарячої праски та воскових олівців. Варто відзначити, що за 5 років у хлопця в колекції понад 5 тисяч картин, також він учасник великої кількості мистецьких виставок.
 
21 листопада 2017 року Кирило мав унікальну нагоду продемонструвати свій талант під час виступу відомої української співачки Злати Огневич під час заходу, організованого Агрохолдингом «МРІЯ» у ПК «Березіль». Багато хто, маючи фантастичні здібності не розвиває їх, посилаючись на брак часу або інші причини. Та це не про Кирила. Цей хлопець – непересічна особистість і талановитий майстер своєї справи. Його картини – справжнє втілення краси, оригінальності і неповторності. У них він вкладає свою душу та власне світобачення. Унікальний самородок, талановитий юнак із чистими очима та світлим серцем, наче промінь сонця у суєтному житті. Його картини випромінюють позитив, радість, бажання сприймати світ різнокольоровим.
 
Дякуємо Тобі, Кириле, за Твою непереборну жагу жити, творити і допомагати іншим людям вірити в себе та досягати неможливого! Пишаємося Тобою!