» » ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит»

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит»

Дата: 20-12-2017, 10:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1364 від 10 жовтня 2017 р. Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) затверджений базовим навчальним закладом з проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Фінанси та кредит».
 
Мета конкурсу полягає у стимулюванні участі студентів в дослідженні актуальних питань функціонування державних фінансів, формування фінансової політики, удосконалення бюджетного процесу та фінансового забезпечення розвитку економіки України в умовах євроінтеграційних процесів та фінансової глобалізації.
 
До участі у конкурсі запрошуються студенти, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра, магістра у закладах вищої освіти України.
 
Конкурс проводитиметься у два етапи: перший етап – 27 лютого 2018 р. – заочний (рецензування наукових робіт); другий етап – 4-5квітня 2018 р. – очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).
 
Конкурсна робота повинна відповідати вимогам Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 605 від 18.04.2017 року.
 
Детальна інформація розміщена у додатку.


Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн