» » Відбулося засідання круглого столу на тему: «Роль іншомовної комунікації в міжнародному бізнесі»

Відбулося засідання круглого столу на тему: «Роль іншомовної комунікації в міжнародному бізнесі»

Дата: 11-04-2012, 15:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Протягом 9 квітня 2012 року в залі засідань ректорату відбулося засідання круглого столу на тему: «Роль іншомовної комунікації в міжнародному бізнесі», організоване кафедрою іноземних мов для зовнішньоекономічної діяльності. 

Метою засідання було ознайомлення з основами іншомовного спілкування, обговорення актуальних проблем іншомовної комунікації у веденні сучасного бізнесу та використання здобутків у галузі теорії та практики перекладу.

До участі у засіданні круглого стола було запрошено доктора філософії, доцента, президента компанії “Східноєвропейські можливості” (м. Сейнт–Альберт, Канада), в.о. професора кафедри лінгвістики НаУОА, директора Центру канадознавства НаУОА – Полковського Валерія Полікарповича.

До активного обговорення долучилися студенти 2, 3 та 4-ого курсів, двоє з яких підготували та представили доповіді, що викликали жваві дискусії: 

Теличко Ірина – студентка 3 курсу (група МЕНТ-31) Тернопільського національного економічного університету – English as the Language of

Business;

Онисько Оксана – студентка 4 курсу (група МЗЕД-41) Тернопільського національного економічного університету – The Importance of Word’s Meaning in the XXI Century.