» » Студенти коледжу ТНЕУ – призери І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

Студенти коледжу ТНЕУ – призери І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

Дата: 30-01-2018, 15:56 | Автор: Викладач кафедри психології та соціальної роботи ТНЕУ, к.е.н. Світлана Миколюк

 Те, що ти не хочеш мати завтра, відкинь сьогодні,
а те, що хочеш мати завтра, – здобувай сьогодні.
Фома Аквінський
 
Студенти коледжу ТНЕУ стали призерами І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України у двох секціях: «Економіка» та «Соціологія». Кращою науковою роботою з економіки визнано дослідження студентки коледжу Мочок Олени (наук. кер. к.е.н. Заклекта О. І.). Ґрунтовними та репрезентивними дослідженнями у відділенні філософії та суспільствознавства МАН (секція «Соціологія») журі визнали наукові роботи студентів Братусь Вікторії (наук. кер. к.е.н. Миколюк С. М.); Олійник Олени, Боденчук Яни та Блонаровича Вадима (наук. кер. к. пед. н. Ященко Е. М.).
 
Бажання навчатися, самовдосконалюватися та самореалізовуватися культивуються у коледжі. Усвідомлюючи реалії сьогодення, освітній процес сприяє розширенню можливостей для здобуття ґрунтовних компетентностей. Корабель коледжу впевнено обрав курс «Наука». Капітан Мартинюк Василь Федорович та штурман Смерека Світлана Богданівна переконані, що тільки власними зусиллями та стараннями кожного члена команди можливо тримати правильний курс, впевнено йти до обраної цілі та досягнути поставленої мети.
У безмежному океані життя багато човнів, шхун, фрегатів та крейсерів. Усе життя можна залишатися юнгою на кораблі, можна зовсім зійти на берег, а можна пересаджуватись із одного судна на інше – вищого класу, поліпшуючи власну майстерність та професійний рівень.
 
Пам’ятаєте: поганий той солдат, котрий не мріє стати генералом. У нашому випадку: поганий той юнга, котрий не мріє стати капітаном. Капітаном свого життя, капітаном своєї зірки, капітаном свого обраного фаху.
 
МАН – перша сходинка до здійснення мрії. Будьте амбітні, енергійні та цілеспрямовані. Не бійтеся цунамі та штормів. Просто знайте, що в океані життя бувають негоди та штилі. Потрібно вміти  орієнтуватися, знаходити правильні рішення та «вирулювати» ситуацію.
 
Будьте капітанами, адже ви кращі юнги нашого корабля. Ми віримо у вас. Зичимо попутного вітру та сім футів під кілем!