» » Великодні подарунки дітям роздали студенти Україно-польської програми фінансів і страхування…

Великодні подарунки дітям роздали студенти Україно-польської програми фінансів і страхування…

Дата: 17-04-2012, 15:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Доброю традицією студентів Україно-польської програми фінансів і страхування стало проведення благодійних акцій. 

 

Напередодні Великодня студенти першого курсу подарували свято 20 діткам, які проживають у притулку для неповнолітніх, що знаходиться у м. Тернополі по вулиці Стрімкій.

 

Вихованці притулку – діти віком від 3 до 18 років, яких скеровує сюди служба у справах неповнолітніх, часто їх приводять правоохоронці, інколи діти самі приходять просто з вулиці. 

 

Великдень – це традиційно родинне свято. Діти, обділені батьківською турботою і позбавлені любові та піклування, найбільше потребують уваги та ласки. Вихователі та вчителі відають своє тепло діткам і роблять усе для того, щоб вони відчули радість Великодня.

 

Мешканці притулку та працівники гостинно зустріли молодих людей. Студенти разом з дітками малювали малюнки, зробили спільний плакат «Ми завжди поруч…».

 

На зібрані кошти для вихованців сиротинця придбали солодощі, фрукти, печиво, а також розмальовки та канцтовари для школи.

 

Найважливішим під час зустрічі стало те, що студенти проявили найкращі свої людські якості: щирість, сердечність, відвертість, доброту, людяність та бажання допомогти іншим. Спілкування з дітками вразило серця студентів, які вирішили стати частими гостями сиротинця.