Запрошуємо на чемпіонат КВН

Дата: 10-05-2012, 12:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Чемпіонат КВН між збірними командами факультетів ТНЕУ відбудеться 10 травня о 15.00 годині  в актовій залі університету.

Чемпіонат проводиться з метою пропаганди та популяризації молодіжного руху КВН в Україні, створення умов для творчого, інтелектуального розвитку студентської молоді, виявлення та підготовки кращих команд до участі в регіональних чемпіонатах КВН.

Головне завдання чемпіонату КВН — це організація змістовного дозвілля студентської молоді, створення сприятливих умов для реалізації творчого потенціалу; пошук обдарованої студентської молоді; задоволення потреб молоді в творчій самореалізації; формування особистості, її соціальної зрілості.

Тема цьогорічного чемпіонату – «Передсесійний адреналін». Команди представлять візитку «До сесії залишилось 3 дні, а до «Євро-2012?», розминку «І сміх, і гріх» та домашнє завдання «Студенти на парах, в гуртожитку, в спорті і на сцені завжди кмітливі і веселі».

Журі оцінюватиме виступи команд за 10-бальною шкалою за такими критеріями: артистизм та дотепний гумор, добре володіння українською мовою, розкриття теми, сценічна культура, оригінальність постановки, якість художнього та музичного оформлення.

Чемпіонат КВН на кубок університету проводять: адміністрація ТНЕУ, відділ гуманітарної освіти та виховання та первинна профспілкова  організація студентів ТНЕУ.