» » У кафе «Campus» першокурсники факультету фінансів знайомилися з студентським активом і адміністрацією

У кафе «Campus» першокурсники факультету фінансів знайомилися з студентським активом і адміністрацією

Дата: 10-09-2018, 15:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У четвер,  6 вересня, в кафе «Campus» (корпус №11 ТНЕУ) відбулася зустріч студентів першого курсу факультету фінансів зі студентським активом та адміністрацією ФФ. 

 

В затишній атмосфері закладу першокурсники мали нагоду більше дізнатися про студентське життя на факультеті, а також познайомитися з представниками адміністрації.

 

Про важливу роль студентів-першокурсників розповідав заступник декана факультету фінансів Тарас Ярославович Маршалок, зазначивши, що саме на них покладена велика відповідальність за розвиток факультету й університету загалом.

 

Про свої студентські роки розповідав директор кафе «Campus» Андрій Мігенько. Також він розіграв 2 квитки на  концерт співачки Alyosha, які отримала найактивніша студентка першого курсу. Представники «Campus» повідомили про те, що у їхньому закладі студенти і надалі можуть влаштовувати цікаві зустрічі і заходи.

 

На завершення усіх гостей чекав смачний фуршет.

 

Студенти і адміністрація факультету фінансів висловлюють подяку адміністрації університету та кафе «Campus» за можливість поспілкуватися у неформальній атмосфері та провести час з користю.