» » Студенти факультету комп’ютерних інформаційних технологій відвідали дитячий будинок

Студенти факультету комп’ютерних інформаційних технологій відвідали дитячий будинок

Дата: 17-05-2012, 16:20 | Автор: Студентський декан Брушніцька Анастасія

Протягом 9 травня 2012 року студенти  факультету комп’ютерних інформаційних технологій   відвідали  дитячий будинок, що розташований у Новому селі Підволочиського району. Завдяки зібраним студентами та викладачами  коштам  дітям подарували велику кількість іграшок, спортивний інвентар, одяг та солодощі. 

Студенти факультету підготували  чудову розважальну програму для сиріт, різноманітні  ігри та  конкурси. Щоб отримати подарунок, діти розповідали вірші, співали пісень, веселили аудиторію гуморесками. Бажаючих було чимало!

Після закінчення розважальної програми на знак вдячності діти залишили свої відбитки рук на  ватмані з логотипом  ФКІТу. Задоволені залишились усі:  і діти, і студенти.

За допомогу в організації поїздки та збору коштів хочемо висловити  подяку декану факультету ФКІТ  М.П. Диваку, заступнику декана з виховної роботи Л.І. Гончар,  усім  викладачам кафедр  та  студентам нашого факультету. За можливість проведення такої благодійної акції особливо велика подяка  доценту кафедри КІ  І.Р. Паздрію.